Névnap

Ma 2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.


VOKE JÓZSEF ATTILA
MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

 VOKE LOGO

2120 Dunakeszi,
Állomás sétány 17.
Telefonügyelet: 09-17h-ig
Tel./ Fax: 27-543-225,  
info.vokejamk@gmail.com

Akkreditált felnőttképzési intézmény
Akkreditációs lajstomszám: AL-2524
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00632-2010
Home Friss híreink Hűség
Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt szeptember 8-án kedden 18:00-kor kezdődő vetítésre.
A filmről:
A Hűség című film két ember összetartozásáról szól: a feleségről, aki Alzheimer betegsége miatt az emlékeit már magában őrzi, és a férjről, aki még emlékszik a közös pillanatokra.
„Nem ez az első magyar film, melyben az Alzheimer-kór és a demencia megjelenik, de az biztos, hogy filmes feldolgozás még soha nem hozta ennyire közel a hazánkban is több ezer családot érintő betegséget. És nemcsak a betegséget, a véget is: sem a készítők, sem a család nem így tervezte, a sors végül úgy hozta, hogy a bemutatott nyolc hónap Anna és Antal közös életének utolsó időszaka lett." (valaszonline.hu)

A Hűség nem csupán egy elmúlás-történet, hanem a szerelem révén fontos szerepet kap benne
az emberi méltóság megtartása is. Éppen ezért döntöttek úgy az alkotók, hogy a rendhagyó
filmbemutatóval párhuzamosan május közepétől szeptember 20-ig elindítják a FELEJTHETETLEN TÖRTÉNETEK elnevezésű projektet. A film nézőitől a Hűség alkotói olyan történeteket várnak (írásban vagy videó formájában), amelyek elsősorban az Alzheimer betegekről való gondoskodásról, segítségnyújtásról szólnak. A FELEJTHETETLEN TÖRTÉNETEK megosztására szeptember 20-án, az Alzheimer Világnap előestéjén kerül sor az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében, ahol a történetekhez kapcsolódó komolyzenei koncerttel hívják fel a figyelmet az egymásra való odafigyelés jelentőségére.

huseg_plakat

 

FÖLDES LÁSZLÓ HOBO: HÉ, MAGYAR JOE!

FÖLDES LÁSZLÓ HOBO: HÉ, MAGYAR JOE!

FÖLDES LÁSZLÓ HOBO: HÉ, MAGYAR JOE! Dunakeszi Teátrum szervezése Időpont: 2020. október 13. - 19:00 óra Jegyár: 3900,- Ft Játékidő: 1 óra 30 perc,... . bővebben ..

Dr. Csernus Imre előadása

Dr. Csernus Imre előadása

Október 6. kedd 19:00 óra „Élj szívből” Dr. Csernus Imre előadása Jegyár: 3200,- Ft Jegyek kaphatók: Dunakeszi Művelődési Központban, valamint ... . bővebben ..

"Duna Összefűz" Nemzetiségi Klub

Szeptember 19-én szombaton 17 órakor  „Duna Összefűz” Nemzetiségi Klub A II. Örmény Köztársaság kikiáltásáról szóló megemlékezés  a Művelődési Közp... . bővebben ..

Hűség

Hűség

Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt szeptember 8-án kedden 18:00-kor kezdődő vetítésre. A filmről: A Hűség című film két ember összetar... . bővebben ..

Csányi Sándor színházi estje

Csányi Sándor színházi estje

"HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET?" Dunakeszi Teátrum szervezése Időpont: 2020. szeptember 20. vasárnap 19:00 óra CSÁNYI SÁNDOR SZÍNHÁZI ESTJE Csányi S... . bővebben ..

KÖZÖSSÉGBEN ÉS BIZTONSÁGBAN

KÖZÖSSÉGBEN ÉS BIZTONSÁGBAN

KÖZÖSSÉGBEN ÉS BIZTONSÁGBAN Intézményünk az alábbi intézkedéseket teszi a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében az előadásainkon: A ... . bővebben ..

Városi VÉRADÁS szeptember 25.

Városi VÉRADÁS szeptember 25.

VÁROSI VÉRADÁST TARTUNK !!! Időpont:  2020. szeptember 25. péntek 10:00-18:00 óráig A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre kerül a  VÁRO... . bővebben ..

BABABÖRZE november 7.

BABABÖRZE november 7.

2020 november 7-én szombaton  9:00-13:00 óráig BABABÖRZE lesz a Művelődési Közontban Szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, akik árusítani,... . bővebben ..

Dumaszínház:"Békével jöttünk"

Dumaszínház:

„Békével jöttünk” Október 27. kedd   18:00 óra Dumaszínház szervezése Lakatos László és Musinbe D. Dennis közös estje Jegyár: 3600,- Ft (dumaszinh... . bővebben ..

BÖDÖCS TIBOR estje

BÖDÖCS TIBOR  estje

BÖDÖCS TIBOR önálló estje 2020. SZEPTEMBER 22. KEDD 19:00 óra "Kolera a Vackor csoportban" címmel melyre MINDEN JEGY ELKELT! Felhívjuk figye... . bővebben ..

Az élet értelme

Az élet értelme

2020. augusztus 26. - 19:00 óra AZ ÉLET ÉRTELME – “EGYPERCESEK SZÁZ PERCBEN” Dunakeszi Teátrum szervezése Az egypercesek különös tulajdonsága, ho... . bővebben ..

Parkolás

Parkolás

Kedves Vendégeink! Mivel a VOKE József Attila Művelődési Központhoz tartózó parkolóhelyek száma korlátozott, ezért megnyitottuk a volt Gárdonyi Géza ... . bővebben ..

BABA - MAMA JÓGA 2019

BABA - MAMA JÓGA 2019

Baba - Mama Jóga 2019.09.11. INGYENES NYÍLT NAP Előzetes jelentkezés szükséges. www.facebook.com/babyaumkismamaesbabamajoga Szerdánként Kismama   ... . bővebben ..

AJÁNLÓ

AJÁNLÓ

Tekintsék meg Művészeti Csoportjaink ajánló videóit! . bővebben ..


VOKE JÓZSEF ATTILA
MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

 VOKE LOGO

2120 Dunakeszi,
Állomás sétány 17.
Telefonügyelet: 09-17h-ig
Tel./ Fax: 27-543-225,  
info.vokejamk@gmail.com

Bejelentkezés